ŞEHİT RAMAZAN KONUŞ İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Vatanını milletini seven, kendi öz değerlerine bağlı, hayata olumlu bakabilen, dürüst, haklının yanında zalimin karşısında durabilecek cesarete sahip, hak adına kim var dendiğinde bir adım öne çıkıp ben varım diyebilecek öz güvene sahip, kendini çağın şartlarına göre güncelleyebilen, ilmi ve bilimsel faaliyetleriyle göz kamaştıran nesiller yetiştirmek.

Misyon: Değişen Dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını, iş ve hizmet alanlarının gereksinimini karşılayacak biçimde öğrenci yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09.00-12.25 13.25-15.45
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce - Arapça
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler: Bocce-Futsal-Tenis-Oryantirik
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz 2018 yılının Eylül ayında eğitim-öğretim faaliyetine başlamıştır.

WEB - https://shtramazankonusiho.meb.k12.tr

Adres - Saltuk Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. Şehit Ramazan Konuş Ortaokulu Bor/Niğde

Yerleşim Yeri - BOR TOKİLER

Ulaşım Bor İçi Çalışan Dolmuşlarla Niğde -Bor arası çalışan dolmuşlar